Puh: 010-525 1740
MBT-Shop
 Melkonkatu 15, 00210 HKI

Kesäaika 15.7 - 2.8

Myymälä avoinna, Ti, to,  11 -16, kes 11-18

Verkkotilaukset toimitetaan viimeistään alkaen 30.7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MBT Testikenkäpalvelun tarkoituksena on:

• Tarjota terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden kokeilla MBT jalkineita yhtenä lisätyökaluna päivittäisessä asiakas- ja potilastyössä hoidon tai kuntoutuksen tukena.

• Tarjota erilaisille erityisryhmille, asiakkaille ja potilaille mahdollisuuden kokeilla MBT jalkineita hoidon tai kuntoutuksen tukena terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

• Tarjota MBT Footwear Suomi Oy:lle mahdollisuus kerätä tietoa ja kokemuksia MBT jalkineiden toimivuudesta, soveltuvuudesta ja hyödyistä erilaisissa kliinisissä indikaatioissa.

• MBT Testikenkäpalvelun käytöstä ei aiheudu kustannuksia terveydenhuollon ammattilaiselle eikä asiakkaalle/potilaalle. Molemmat sitoutuvat ainoastaan lähettämään MBT Testikenkäpalveluun kuuluvan palautelomakkeen sekä palauttamaan MBT jalkineet kokeilujakson päätyttyä MBT Footwear Suomelle.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää MBT Testikenkäpalveluun tai MBT jalkineisiin liittyen, niin ota yhteyttä.

MBT Testikenkäpalvelu

MBT Footwear Suomi Oy lainaa terveydenhuollon ammattilaisen pyynnöstä MBT jalkineet käytettäväksi osana asiakkaan/potilaan hoitoja ja kuntoutusta terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. MBT Testikenkäpalvelussa kokeilujakson pituus on yksi kuukausi ellei erikseen toisin sovita.

MBT-jalkineet

MBT jalkineessa on ainutlaatuisesti pyöristetty pohja joka vähentää painetta selässä, lonkassa, polvessa ja nivelissä sekä parantaa ryhtiä ja vahvistaa lihaksistoa.

Tilaa MBT-uutiskirje